سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دارالقران الکریم جرقویه علیا
خود پسندیدن مانع به زیادت رسیدن است . [نهج البلاغه]

بسم  الله   الرحمن الرحیم

 گلایه قرآن    

 از کجا بگویم ؟ از که بگویم

 از آنان  که  با قلبی  چون سنگ . ارزش معنوی  مرا در زیر  موزه های خود  از بین می برند نه، نه ، مرا  با آنان   کاری نیست  واما  از آنا نکه  با قلب  رئوف   وروح  آرام  ، نیاز  و آرزو یشان  را در الفاظم  نشان  گیرند  وبس . بی آنکه  در اعما ق  فرما  نم  نشا نی  از خدا گیرند  وپا  در راه  بگذا رند . من  از اینان  گله  دارم  . هزاران، صد هزاران  گله دارم

ادامه مطلب...


  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | یکشنبه 88 اردیبهشت 13 ساعت 5:5 عصر |

    •  طبیب و وزیر و مهندس زتوست       نماینده در صدر مجلس زتوست
     بزرگان  علم وادب پروری                 مریزاد دست عجب پروری
     اسامی مربیان نمونه  مر کز دارالقرآن الکریم سال 88
     علاوه بر دریافت لوح تقدیر  جوایز نفیسی  با همت خیرین عزیز دارالقران تهیه وتقدیم به
    این عزیزان قرآنی گردید  در جشن روز معلم
     1- سرکار خانم زینب صادقی از پایگاه شماره یک دارالقرآن   حسن  اباد
    2- سرکار خانم زهرا خالصی   از پایگاه شماره 4  دارالقران روستای خارا
    3- سرکار خانم هاجر احمدی  از پایگاه شماره 3 دارالقرآن روستای دستجرد




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | یکشنبه 88 اردیبهشت 13 ساعت 5:1 عصر |

    استعاذه : در اصطلاح عبارت است از (( اعوذ با لله من الشیطان  الرجیم )) . و در لغت به معنی پناه بردن می باشد . مستحب است در ابتدای شروع قرائت قرآن استعاذه شود و این آیه در 98 سوره ی نمل بیان شده است و از برخی روایات نیز فهمیده می شود . در این آیه می گوید : ( فذا قرأت القرآن فاستعذ با لله من الشیطان الرجیم ) پس چون خواهی قرآن بخوانی از شر شیطان مطرود به خدا پناه ببر . در چهار مورد آهسته گفتن استعاذه نیکو شمرده شده :

    ادامه مطلب...


  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | یکشنبه 88 اردیبهشت 13 ساعت 11:36 صبح |

    آیه الکرسی : آیه ی 255 سوره ی بقره که با عنوان آیه الکرسی معروف است به عقیده ی برخی دو آیه ی 256 و 257 نیز جزو آیه الکرسی است . شهرت آن به ((آیه الکرسی )) به جهت ذکر کرسی خداوند در این آیه است : (وسع کرسیه السموات و الا رض ) . بر اساس برخی روایات نقل شده از پیامبر اکرم (ص)از زمان آن حضرت به همین نام شهرت یافته است . از پیامبر (ص) نقل شده است که : سرور سخنها قرآن است و سرور قرآن سوره ی بقره است و سرور سوره ی بقره آیه الکرسی است . به خواندن این آیه بسیار سفارش شده است از جمله بعد از هر نماز و نیز برای چشم زخم و به لحاظ اهمیت این آیه برخی مفسران به تفسیر مستقل این آیه پرداخته اند .

    آداب تلاوت قرآن :برای تلاوت قرآن فضائل بسیاری ذکر شده است ودستور داده شده درهر شبانه روز حد اقل پنجاه آیه تلاوت شوداز این رو برای تلاوت قرآن آدابی ذکر شده است . این آداب به صورت کلی به دو دسته ی ظاهری و باطنی تقسیم می شوند :

    آداب ظاهری عبارت است از : وضو گرفتن و در جای پاکیزه خواندن و رو به قبله نشستن و قبل ازخواندن مسواک زدن و پیش از شروع اعوذ با لله من الشیطان الرجیم گفتن و ترتیل و آهسته خواندن با صوت زیبا و خوش خواند ن و از رو خواندن و خواندن دعای شروع و ختم قرآن و در حال نماز قرآن خواندن و ترک خوردن و آشامیدن و ...

    آداب باطنی آن عبارت است از : فهمیدن کلام خدا و تعظیم گوینده ی قرآن حضور قلب داشتن و تدبر در آیات قرآن و بر طرف کردن فهم قرآن و تاثیر پذیری و ...

    آسمان : سماء یا سموات در قرآن فراوان به کار رفته است به گونه ای که 120 مرتبه لفظ سماء و 190 مرتبه سموات در قرآن آمده است به جز آسمان و آسمانها وجوه دیگری برای آن بر شمرده اند از جمله به معنای سقف خانه در آیه ی 15 سوره ی حج به معنای ابر در آیه ی 18 مؤمنون به معنای باران در آیه ی 11 سوره ی نوح به معنای آسمان بهشت و جهنم در آیه ی 108 سوره ی هود .    

    آیه آیات : آیه در لغت به معنای علامت و عبرت و دلیل و برهان و امر شگفت و ... به کار رفته است مفسران نیز در تعریف اصطلاحی آیه معنای مختلفی را ذکر کرده اند از جمله گفته اند : آیه بخشی از کلام معجزه ی الهی است که در سوره های قرآن کریم مندرج است . سیوطی  می گوید : آیات ترکیب یافته از جملاتی است دارای مطلع و مقطع که در سوره های قرآن کریم مندرج است . بیشتر مفسران شناخت آیات را امر توفیقی می دانند که ابتدا و انتهای آن توسط شارع تعیین شده است . آسیه : قرآن کریم دوبار بدون ذکر نام آسیه وی را توصیف کرده است : یک بار در سوره ی قصص آیه ی 9 و بار دیگر در سوره ی تحریم آیه ی 11 . آسیه همسر فرعون زمان حضرت موسی (ع) بود که در راه ایمان خود متحمل شکنجه های بسیاری شد و با موسی همدل و همراه بود و به خداوند ایمان داشت . پیامبر اکرم (ص) در حدیثی می فرماید : از مردان بسیاری به حد کمال رسیده اند و از زنان تنها چهار زن به کمال رسیدند : آسیه و مریم و خدیجه و فاطمه و آسیه در کنار این سه زن دیگر از بهترین زنان بهشتی اند .

    آیه ی صلح : آیه ی ( انما المؤمنون اخوه فاصلحو بین اخوتکم ) ( حجرات آیه ی 10) به آیه ی صلح شهرت یافته است . برخی آیه ی الصلح خیر (نساء آیه ی 128 ) را آیه ی صلح می دانند . به هر حال آیه ی اول اشاره به صلح و صلاح بین برادران و خواهران دینی دارد و می گوید همه ی مؤمنان با هم برادرند و باید میان آنان سلم و صلاح بر قرار باشد . و اگر بین آنان اختلافی ایجاد شد  میان آنان مصالحه بر قرار کنید . آخرت : نامی برای جهان دیگر برابر دنیاست که در آن انسانها نتایج اعمال خود را می بینند و پاداش و یا کیفر آن را در یافت می کنند این واژه 113 بار به صورت های مختلف در قرآن به کار رفته است . در مواردی که با اضافه به کار رفته نشانگر اوصاف آخرت و یا چیز ها یی است که در آخرت نصیب انسانها می شود . مثل خانه ی آخرت و آتش آخرت و اجر آخرت و عذاب آخرت و حرث ( کشت) آخرت و ثواب آخرت و ... ایمان به آخرت یا معاد یکی از ارکان دعوت تمامی انبیای الهی بوده است و از اصول مذهب شیعه می باشد .

    آدم : آدم صفی الله یا ابو البشر پدر مردمان و نخستین انسانی است که از خاک آفریده شده است آدم کلمه ی عربی است به معنای خاکی یا سرخ رنگ و از آدم گرفته شده و در قرآن کریم 25 بار نام آدم در شش سوره به طور مفصل بیان شده است : (بقره و اعراف و حجر و اسراء و طه و ص)

    آیه ی صلوات : آیه ی ان الله و ملائکه یصلون علی النبی یا ایها الذین آمنو ا صلو ا علیه و سلموا تسلیما سوره ی احزاب آیه ی 56 به آیه ی صلوات شهرت یافته است . در مجمع البیان آمده است آنگاه  که این آیه نازل شد به پیامبر اکرم گفتند : ای رسول خدا ! سلام بر تو را می دانیم اما صلوات بر تو چگونه است ؟ پیامبر (ص) فرمودند بگویید : اللهم صل علی محمد و آل محمد کما صلیت علی ابراهیم و آل ابراهیم انک حمید مجید و بارک علی محمد و آل محمد کما بارکت علی ابراهیم و آل ابراهیم انک حمید مجید .

    آب در قرآن : و جعلنا من الماء کل شی وحی سوره ی انبیا ء آیه ی 30 واژه ی آب 59 بار با لفظ ماء ک در قرآن به کار رفته است .

    1-آب به معنی مطلق آب (نساء آیه ی 43) 2- آب به معنی باران (انفال آیه ی 11) 3-آب به معنی برف (مؤمنون آیه ی 18) 4-آب به معنی آب جوی بهشتی یا مطلق آب در آخرت (محمد آیه ی 15) 5-آب به معنی نطفه ( نور آیه ی 45 ) 6- آب به معنی قرآن ( رعد آیه ی 17) .

    آتش در قرآن : کلمه ی نار (آتش) 145 بار در قرآن به صورت النار یا نار ا به کار رفته است . کاربرد آتش در قرآن به معنای مختلفی صورت گرفته است . به عنوان نعمت با وسیله ی تجلی خداوند بر حضرت موسی  و آفرینش جن و ابلیس از آن است و معجزه ی برخی پیامبران آتش قربانی سوز است آتش وسیله ی عذاب کافران و آتش عداوت و دشمنی و آتش کفر و ...

    در ادبیات فارسی نیز برخی از کلمات عربی به عنوان اصطلاحات ادبی به کار می رود مانند : نارالله و- نار ابراهیم آتش موسی و ...

    آیه ی و ان یکاد : آیه ی 5 سوره ی قلم یه آیه ی و ان یکاد شهرت یافته است : ( وان یکاد الذین  کفرو لیز لقونک با بصارهم لما سمعوا الذکر و یقولون انه لمجنون ).

    منظور از چشم زدن کافران به پیامبر (ص) به اعتقاد برخی از مفسران چشم زدن است که نوعی از تاثیرات نفسانی است البته برخی مفسران معنای چشم بر هم زدن را در این آیه به معنای اشاره ونو عی تمسخر گرفته اند به هر حال در روایاتی برای دفع چشم زخم خواندن آیه ی (( وان یکاد )) سفارش شده است . بدین صورت از قدیم الایام خواندن آن به این موضوع اختصاص یافته است . چنانکه حافظ می گوید :

    حضور خلوت انس است و دوستان جمعند                                و ان یکاد بخوانید و در فراز کنید

    آیه ی ولایت :آیه ی 55 سوره ی مائده به آیه ی ولایت شهرت یافته است ( انما ولیکم الله و رسوله والذین آمنوا الذین یقیمون الصلات و یؤتون الزکات و هم راکعون ). از این آیه به آیه ی زکات نیز یاد شده است و بسیاری از مفسران شیعه و سنی روایت کرده اند که در شأن امیر مؤمنان علی(ع) نازل شده است . از جمله روایتی است که به تفصیل این ماجرا در آن نقل شده و ابوذر آن را روایت کرده است و تفسیر طبری مجمع البیان و الدر ومنثور و برخی دیگر آن را آورده اند .

     اخلاص : یکی از سوره های مهم قرآن که هر روز مسلمانان در نماز قرائت می کنند سوره ی اخلاص است . اخلاص واژه ای است که حدود 50 مورد در قرآن از آن یادشده است .

    کلمه ی اخلاص بر پاکی و صفا و دوری از نا پاکی دلالت دارد در قرآن اخلاص دین برای خدا در چند مورد آمده است از جمله در سوره ی زمر آیه ی 30 که می فرماید : ( الا لله الدین الخالص) .

    اخلاص در قرآن به عنوان شأن انبیاء ذکر شده است مانند آیه ی 5 سوره ی مریم . شیخ سعدی در باره ی اخلاص می گوید :

    عبادت به اخلاص نیت نکوست                   و گرنه چه آید ز بی مغز پوست




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | یکشنبه 88 اردیبهشت 13 ساعت 11:33 صبح |

    نقش اولیا در پیروزی تحصیلی فرزندان                         تائید یادگیری

    والدین برای فرزندان مهمترین افراد جهان محسوب می شوند .ورزش یا سرگرمی دلخواه پدر معمولابرای فرزند هم بهترین است ,یا طریقی که مادر در خانه داری و آشپزی به کار می برد برای دختر کوچکش سرمشق قرار گرفته و او نیز در انجام کارهایش از آن روش اقتباس می کند .

    کودکان مقلد هستند اعمال گفتار و حتی احساس آنها نسبت به اشیا تحت تاثیر تقلید شکل می گیرد . طرز فکر و احساس آنها نسبت به مدرسه بیشتر مشابه به احساس والدین نسبت به آن است.

    نسبت به مدرسه برداشت مثبتی داشته باشید

    وقتی پدر می گوید : ((من همیشه به مدرسه علاقه مند بوده ام ,مطالبی که در مدرسه یاد گرفته ام در فهمیدن مسائل مربوط به زندگی و کارم کمک زیادی به من کردند.))غیر مستقیم به فرزندان جوان خود کمک می کند تا از پیش احساس مثبتی نسبت به مدرسه کسب کنند.

    زمانی که مادر می گوید : ((بگذار مسائل و تکالیف درسی تو را ببینم ,شاید در فهم سؤالات بتوانم کمک کنم.))چیزی بیش از کمک به کودک عرضه می کند.حال اگر پدر بگوید .((من هرگز در دوران تحصیل احساس شادی و خوشبختی نکردم و تا هنگام ترک تحصیل این احساس با من بود .))و یا مادری به فرزند خود بگوید :: ((مرا اذیت نکن چون کار مهمی دارم که باید انجام بدهم .))در حقیقت فرزند جوان خود را در برابر طرز فکری قرار می دهد که کاملا با احساس خود او نسبت به مدرسه متفا وت است .کودکانی که مدرسه را با همانند سازی از احساس والدین خود نوعی اتلاف وفت به حساب می آورند ,مطمئنا این کار را مشکل تر و کسل کننده تر از سایرین خواهند یافت.

    نقش اولیا در پیروزی تحصیلی فرزندان          تائید یادگیری                 

    آماده کمک باش

     نوجوانی که فکر می کند والدینش برای کمک و پشتیبانی او پشت سرش قرار دارند ,کار بهتری انجام می دهد تا کسی که فکر کند والدینش اهمیتی به او و کارش نمی دهند .باید اطمینان حاصل کنید که فرزندتان از توجه شما و اهمیتی که به کار او می دهید آگاه است.

    بگذارید دختر یا پسر جوان شما مطمئن باشد که شما پشتیبان او هستید و این را نه فقط با گفتار بلکه در عمل با علاقه مندی واقعی به کار آنها و سعی در کمک کردن به کار آنها ثابت کنید . در این صورت کار و تحصیل برای آنها آنقدر طولانی و خسته کننده جلوه نکرده,برای آنها مهیج و جالب خواهد شد .

    دانشجویان و دانش آموزان موفق دانشگاهها و دبیرستانها به این امر معترفند که کمک و تشویق والدین الهام بخش آنان در جهت موفقیت و بزرگترین عامل پیروزی آنها بوده است

    مطالعه را در طرح های خانوادگی بگنجانید.

    وقتی استفاده از برنامه های تلویزیون ,تفریح و سرگرمی و سایر فعالیت های خانواده طوری تنظیم شود که برای انجام تکالیف درسی و بحث های خانوادگی فرصتی باقی بماند در آن صورت مدرسه اهمیت خاص لازم را بین افراد خانواده به دست می آورد .کودکان درک می کنند که کار مدرسه ی آنها اهمیت دارد و چون این اهمیت از طرف والدین آنها نیز درک می شود ,لذا به مطالعه و انجام کارهای در سی می پردازند.

    کودکان رادر بحث های خانواده شرکت دهید

    خانه ای که درآن والدین و کودکان فرصت بیان نظریات خویش را نسبت به اشیا و موضوعات مورد علاقه خود داشته باشند فرصت مناسبی برای یاد گیری به کودکان می دهد که هیچ مدرسه ای نمی تواند با آن برابری کند.هیچ آموزگاری فرصت ندارد که با هر یک از کودکان گفتگو و مباحثه ی خصوصی داشته باشد .کودک

    یادگیری را تایید کنید

    ازگفتگوهای سر میز غذا بیش از تمام وقت روز مدرسه چیز یاد می گیرد . علت این است که او خود را در چیزی شریک می بیند که برای بزرگترها اهمیت دارد.

    یاد گیری را تائید کنید.

    برای اینکه کودکان را تشویق کنید تا کار های مدرسه را با موفقیت و به خوبی انجام دهندلازم نیست که شخص دارای مدارک دانشگاهی بوده و یا یک فرد حرفه ای و متخصص در این زمینه با شد .کافی است که فرزندانتان بدانند که آموزش و یاد گیری در نظر شما نقش پر اهمیتی دارد .آن اهمیتی که باعث می شود در زندگی روزمره ی شما مورد گفتگو ومباحثه قرار گرفته و برای رسیدن به آن طرحها یی تهیه شود .وقتی یادگیری مورد تائید شما باشد کودکان نیز به یادگیری تشویق خواهند شد.

    خلاصه:

    1)کودکان در مورد نشان دادن احساس خویش نسبت به مدرسه به والدین اتکا دارند بگذارید آنها بدانند که مدرسه از نظر شما بر انگیزاننده و لذت بخش است .

    2)رفتن به مدرسه خود یک کار است کودکان شما نیاز به تشویق و تشجیع دارند.برای اینکه آنها کار خویش را به بهترین صورت انجام می دهندباید از علاقه و توجه شما مطمئن شوند .3)برای تنظیم وقت انجام تکالیف و گفتگوهای خانوادگی طرح بریزید . این طرح  ها نقش با اهمیتی در بهبود کار درسی و ایجاد نظام فکری صحیح و آموزش تجزیه و تحلیل مسائل دارند .

    4)فرزندان خود را در بحث ها و گفتگوهای خانوادگی شرکت دهید ,وقتی آنها عضوی برای برنا مه های خانوادگی باشند .انگیزه ی لازم را برای فکر کردن و یاد گیری بدست خواهند آورد.  

    نقش اولیا در پیروزی تحصیلی فرزندان       فرزندان خود را محترم بشمارید              

    کودک شما از بدو تولد یک انسان به حساب می آید و رفتار شما در مورد او باید بر اساس توجه و شناسایی باشد .کودک از همان لحظه ی تولد شخصیت مخصوص خود را دارد و حتی بعضی ها اعتقاد دارند که از همان لحظه ی نخست می توان پیش بینی هایی درباره ی کودک نمود .کودک نسبت به شخصیت خویش حقی دارد .همانگونه که نسبت به اعضای بدن خود مانند چشم,گوش,بینی و هر چیز دیگری که متعلق به او باشد ,حق دارد .شخصیت او باید در تمام طول زندگیش مود احترام و توجه قرار بگیرد.                                  بگذارید هر کودک خودش باشد.

    چنین طرز فکری از طرف والدین صحیح نیست که کودکی را به عنوان ((فرزند من))

    ((فرزند خود من)) بنامند.بدتر از این حالتی است که کودکی را به عنوان خواهر یا برادر کوچک کودک دیگر خطاب کنند .مثلا بگوید ((برادر کوچک بهرام ))خواهر کوچک مهری ))

    البته ممکن است برادر ,خواهر,و بالاخره عضوی از اعضای خانواده باشد ,لیکن در وهله ی اول و با اهمیت تر از همه این است که او فردی است با خصوصیات خاص خودش و استعدادهاو ظرفیت های فردی مخصوص بخود .                       خلاصه:

    1)        بگذارید هر کودک خودش باشد.

    2)       با در نظر گرفتن او به عنوان یک انسان روش مثبتی اتخاذ نمائید.

    3)     کمک کنید تا از طریق تائید و تصویب شما ,او برای خود حرمت و احترام کسب نماید.

    4)     روزانه به هر کودک به طور انفرادی توجه نمائید .

    5)     همکاری آموزگار و سایر کارکنان مدرسه را نسبت به او جلب نمائید.

          فرزند خود را در مسیر موفقیت قرار دهید

    سالهای دوران مدرسه ی ابتدائی از جنبه های مختلف نقش مهمی در زنوگی کودک دارد .والدین باید تلاش زیادی نمایند تا فرزندانشان آغاز خوبی در مدرسه داشته باشند .آموزگار خود را با اتاق مملو از کودکانی مواجه می بیند که تنوع زیادی در زمینه ی کلی و توانائی ها ی آنها وجود دارد ,کودکان برای او نا آشنا هستند .تا لحظه ی ورود به کلاس از نحوه  و چگونگی زندگی آنان اطلاع ندارد.والدین خوب و آگاه بهترین کوشش ها رادر جهت همکاری با مدرسه به خرج می دهند تا فرزندانشان را در مسیر یاد گیری موفیت آمیز مطالب درسی قرار دهند .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

    کودکان نیز مانند بزرگسالان ,در اثر موفقیت های متناوب به موفقیت خو می گیرند ,آنها به خود اطمینان پیدا کرده و از خویشتن انتظار موفقیت دارند.این گونه کودکان در مدرسه موفق و در خانه شاد و مسرور هستند .آنها کتاب می خوانند .قادر به حل مسائل ریاضی هستند ودر اوقات فراغت بازی کرده و بالاخره به مدرسه عشق می ورزند .این کودکان در مسیر موفقیت قرار دارند .تحقیقات چنین نشان می دهد که آنها احتمالا به موفقیت های بزرگتر و چشمگیر تری دست یابند.

    شکست نیز شکست ها ی بعدی را به همراه دارد.

    کودکان به سولت میتوانند این تصویر را در مورد خویشتن داشته باشند.که نمی توانند خواسته های مدرسه را بر آورده نموده و با انتظارات آن روبرو شوند .به سبب آنکه آنها فاقد اعتماد به نفس و توانائی در بازی کردن به دیگران هستند خجول بار می آیند.

          فرزند ان خود را در مسیر موفقیت قرار دهید  

    آنها ممکن است نتوانند مانند سایر دانش آموزان در کلاس کتاب بخوانند .در نتیجه بزودی از خواندن وحشت می کنند .آنها اعتماد خویش را در کار با اعداد و ریاضیات از دست می دهند




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | شنبه 88 اردیبهشت 12 ساعت 4:59 عصر |

      آیه ای که مسیحی را مسلمان کرد

    زکریا پسر ابراهیم می گوید :

    من مسیحی بودم و مسلما ن شدم . سپس جهت مراسم حج به سوی مکه حرکت کردم . در آنجا محضر امام صادق (ع) رسیدم عرض کردم:

    من مسیحی بودم و مسلمان شد ه ام . فرمود: از اسلام چه دیدی که به خاطر آن مسلمان شدی ؟ می فرماید : ((ما کنت تدری ما الکتاب و لا الایمان و لکن جعلناه نورا نهدی به من نشاء))از مضمون این آیه دریافتم ،اسلام دین کاملی است و از کسی که هیچ نوع مکتب و مدرسه ای ندیده چنین سخنانی ممکن نیست و بنابراین باید به محمد (ص) وحی شده است .حضرت فرمود : به راستی خدا تو را هدایت کرده : بعد سه مرتبه گفتند : ((اللهم اهده)) خدایا ! او را به راه ایمان هدایت فرما!سپس فرمودند : پسر جان ! هر چه می خواهی سوال کن ! گفتم : پدر و مادر و خانواده ام همه نصرانی هستند و مادرم کور است آیا من که مسلمان شده ام . با آنان زندگی می کنم می توانم در ظرف هایشان غذا بخورم ؟ فرمودند : آنان گوشت خوک می خورند ؟ گفتم: نه  حتی دست به آن نمی زنند .فرمودند : با آنان باش !مانعی ندارد . آن گاه تاکید نمودند نسبت به مادرت به خصوص خیلی مهربانی کن و اگر مرد او را به دیگری وا گذار مکن ( خودت او را کفن و دفن کن ) و به هیچ کس مگو که پیش من آمده ای تا به خواست خدا در منی نزد من بیایی . در منی خدمتشان رسیدم مردم مانند بچه های مکتب دور او را گرفته بودند و سوال می کردند . وقتی به کوفه باز گشتم با مادرم بسیار مهربانی کردم به او غذا می دادم و لباس و سرش را می شستم . روزی مادرم گفت :پسر جان تو در موقعی که در دین ما بودی این گونه با من مهربانی نمی کردی اکنون چه سبب شده که با من این گونه رفتار می کنی ؟ گفتم : من مسلمان شده ام و مردی از فرزندان یکی از پیامبران خدا مرا به خوشرفتاری با مادر دستور داده است .گفت : آن شخص پیغمبر است ؟ گفتم : نه ! او پسر پیامبر (ص) است . مادرم گفت : خود او باید پیامبر باشد زیرا چنین سفارش هایی در مورد احترام به مادر روش خاص انبیاست . نه مادر ! بعد از پیغمبر ما پیغمبری نخواهد آمد و او پسر پیغمبر است . دین تو بهترین ادیان است . آن را بر من عرضه کن . من هم شهادتین را به او آموختم و او نیز مسلمان شد و نماز خواندن را نیز یاد گرفت و نماز ظهر و عصر و مغرب و عشاء را خواند . بعد از مدتی مادرم مریض شد رو به من گفت : نور دیده ! آنچه به من آموختی تکرار کن !من شهادتین را برایش گفتم . شهادتین را گفت و از دنیا رفت . صبحگاه مسلمانان اورا غسل دادند و من برر او نماز خواندم و در قبرش گذاشتم .




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | شنبه 88 اردیبهشت 12 ساعت 4:41 عصر |

    بسمه تعالی

    اطلاعیه

    مدارس تعطیل می شود اما تعلیم وتربیت تعطیل نمی شود

     با توجه به اتمام  سال تحصیلی وشروع اوقات فراغت مر کز  دارالقرآن  الکریم   در نظر  دارد  طبق سنوات    قبل   کلاسهای آموزشی قرآن ومعارف اسلامی ویژه جوانان ونوجوانان در سطح منطقه   به شرح ذیل برگزار نماید  علاقمندان می توانند به  پایگاههای مورد نظـــر   مر اجعه وثبت نام نمایند

      توجه :

     الف:  شهریه ثبت نام ویژه قرآن آموزان   دارالقرآن  الــکریم درهر یک از رشته ها5000  ریال می باشد

    ب :کلاسهای سطوح آموزشی  دارالقرآن وتربیت مدرس طبق سال  تحصیلی ادامه  خواهد داشت

    ج: برگزاری کلاسهای تفسیر  ونهج البلاغه  ومسابقات قرآنی

     د:  برگزاری اردوهای درون استانی وبرون استانی ویژه طرح

                       پایگاههای مورد نظر مرکز دارالقرآن  الکریم

           حسن آباد: آموزشگاه دخترانه محدثه

         کمال آباد:  آموزشگاه  حضرت ام البنین علیها السلام

          دستجرد:    آمو زشگاههای مر ضیه الزهرا    

           خارا:  آموزشگاه  حضرت رقیه سلام الله علیها

         اله آباد:     آموزشگاه شهید محسن صادقی

           مالواجرد:      آموزشگاه شهید تقی صادقی

        رامشه:              آموزشگاه فجر

         اسفنداران       آموزشگاه کوثر

                شروع ثبت نام اول خردادماه الی اول تیرماه88 شروع کلاسها 1/4/88

    مرکز دارالقرآن الکریم آموزش وپرورش منطقه جر قویه علیا

    تلفن تماس -03127532535تلفن مهد القرآن 7533071 

    www.darghoranjarolya.parsiblog.com

     




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | شنبه 88 اردیبهشت 12 ساعت 4:19 عصر |
    <   <<   6   7   8   9   10   >>   >

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    رمضان واحادیث مربوط به ماه رمضان
    دهه فجر انقلاب اسلامی ......
    چرا خدا به شما کمک نمی کند؟؟
    میلاد حضرت زهرا س
    شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها تسلیت باد
    هفته بسیج
    هفته بسیج گرامی باد
    روز ایثار وشهادت اصفهان
    [عناوین آرشیوشده]
    کد عکس

    اسلایدر

    خوش آمود گویی

    ابزار وبلاگ