سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دارالقران الکریم جرقویه علیا
دلهاى مردان رمنده است ، هر که آن را به خود خو داد ، روى بدو نهاد . [نهج البلاغه]

 

زندگینامه دکتر محمود احمدی نژاد

دکتر محمود احمدی‌نژاد سال1335 در شهرستان گرمسار به دنیا آمد،

پدر ایشان آهنگر بوده و هفت فرزند داشت، محمود احمدی‌نژاد فرزند چهارم خانواده است و از یک سالگی به همراه خانواده خود از آن شهرستان کوچ کرده و در تهران اقامت گزیدند، وی دوران تحصیلات خود را تا مقطع پایان متوسطه در مدارس تهران از جمله مدرسه سعدی و دانشمند پشت سرگذاشته و با کسب رتبه 130 از کنکور سراسری قبول شده و در سال 1354 در رشته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت دوره تحصیلات عالی را شروع کرد، در سال 1365 در مقطع کارشناسی ارشد همان دانشگاه پذیرفته شد و در سال 68 نیز به عضویت در هیأت علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت درآمده و در سال 1376 نیز موفق به دریافت مدرک تحصیلی دکترای مهندسی و برنامه‌ریزی حمل و نقل ترافیک شد، ایشان ضمن تدریس در دانشگاه مذکور استاد راهنمایی دهها پایان نامه معتبر و علمی کارشناسی ارشد در زمینه‌های مختلف مهندسی بوده است.
محمود احمدی‌نژاد پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در کسوت دانشجو با شرکت در مجالس مذهبی و سیاسی وارد فضای سیاسی جامعه شد و با مشارکت در تهیه و توزیع اعلامیه‌های روشنگر قدم در راه خیل مبارزان انقلاب گذاشت، وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی از پایه‌گذاران انجمن اسلامی دانشجویان بود. دکتر احمدی‌نژاد از مرداد سال 1358 به عنوان نماینده دانشگاه علم و صنعت برای شرکت در جلسات به حضور حضرت امام (ره)مشرف می‌شد، که استمرار این جلسات در حضور مقام‌معظم‌رهبری زمینه شکل‌گیری شورای اولیه دفتر تحکیم وحدت را مهیا کرد. ایشان با شروع جنگ تحمیلی به منطقه غرب شتافت و تا سال 1364 در فعالیت‌های پشتیبانی منطقه تلاش کرد و در سال 1365 داوطلبانه به تیپ ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوسته و با طی دوره‌ای در قرارگاه رمضان در عملیات برون مرزی کرکوک شرکت نمود و بعد از آن نیز به عنوان مسئول مهندسی رزمی لشگر 6 ویژه سپاه و مسئول ستاد جنگ استانهای غربی کشوربه خدمت پرداخت.
دکتر احمدی‌نژاد در دهه شصت، چهارسال به عنوان معاون و فرماندار ماکو و خوی و همچنین 2سال به عنوان مشاور استاندار کردستان خدمت به مردم استانهای آذربایجان و کردستان را نیز پشت سرگذاشته و از سال 1372 در شرایطی که به عنوان مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و آموزش عالی فعالیت می‌کرد به عنوان اولین استاندار استان جدید التأسیس اردبیل منصوب شد. ایشان در کنار راه‌اندازی تشکیلات اداری استان سه سال پی در پی بعنوان استاندار نمونه کشور انتخاب شد، استانداری اردبیل در زمان مدیریت ایشان علیرغم محدود بودن فصل کار عمرانی به دلیل سردسیری منطقه، در سالهای 74 و 75 طبق رده‌بندی سازمان برنامه‌ و بودجه در زمینه فعالیت عمرانی به عنوان استانداری برتر شناخته شد. دکتر احمدی‌نژاد پس از بازسازی 7500 واحد مسکونی تخریب شده در جریان زلزله که در طول مدت کوتاه 7ماه صورت گرفته بود، مورد تقدیر قرار گرفت. محمود احمدی‌نژاد در مهرماه سال1376 به دوره خدمت در استانداری اردبیل پایان داده و از آن پس تا کنون به عنوان عضو هیأت‌علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت مشغول تدریس و انجام فعالیت‌های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بوده است. وی در 13 اردیبهشت ماه سال1382 طبق مصوبه دویست و چهل‌و هفتمین جلسه متناوب و دومین جلسه اعضاء دوره دوم شورای اسلامی شهر تهران به عنوان شهردار تهران انتخاب شد و دوره‌ دیگری از تجربه خدمتگزاری خود را در کلان شهر تهران آغاز نمود.

سوابق و تجربیات ذیل را نیز می‌توان به متن زندگینامه وی اضافه کرد:
 روزنامه‌نگاری.
- مؤسس و عضو انجمن تونل .
- عضو انجمن مهندسین ایران.
- عضو انجمن مهندسین راه و ترافیک آسیا و اقیانوسیه .
- عضو اولین شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت .
- عضو اولین شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت .
- عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین .
- عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی.





  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | یکشنبه 88 خرداد 31 ساعت 1:26 صبح |
     
    زندگینامه: اکبر هاشمی رفسنجانی (1313- )
    سیاست - همشهری آنلاین:
    آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی در سال 1313 در روستای نوق در توابع رفسنجان به دنیا آمد.

    زندگینامه وی به نقل از وب‌سایت شخصی اکبر هاشمی رفسنجانی به شرح زیر است: (گفتنی‌است بخش اول زندگینامه، خودنوشت ‌است)

    پدرم: حاج میرزا علی هاشمی بهرمانی
    مادرم: ماه بی‌بی (صفریان).

    نام خانوادگی هاشمی برای خانواده ما، با آن که سید نیستم، به این دلیل انتخاب شده است که نام جد پدری ما حاج هاشم بوده است؛ او در سر تا سر منطقه املاک و امکانات زیادی داشته است.

    پدرم کمی از تحصیلات علوم حوزوی بهره‌مند بود، تا آنجا که به یاد دارم، در روستا زندگی می‌کرد، که دلیل آن تا حدودی فشارهایی بود که در دوره پهلوی متوجه متدینین بود. ایشان عمیقاً مورد اعتماد مردم بودند و نوعی مرجعیت در امور اجتماعی و مذهبی داشتند.

    از اخلاقیات جالب ایشان این بود که معمولاً در زمان رسیدن هر محصولی، وقتی که به باغ و یا مزرعه می‌رفتند، تعداد زیادی از نیازمندان روستا را می‌پذیرفتند و به هر یک از آنها چیزی می‌دادند و این وضع در همه فصول سال ادامه داشت .

    ادامه مطلب...


  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | یکشنبه 88 خرداد 31 ساعت 1:8 صبح |
    باران : مطر ،غیث، وابل،طل،ودق ، صیب، ماء که به معنی باران ،باران درشت و سنگین ، باران سبک و گرم ،باران مستمر ،باران یا ابرباران را و آب به معنای باران در آیات مختلف قرآن به کار رفته است . درباره ی باران تحقیقات ارزنده و گسترده ای از سوی محققان انجام گرفته و  بحثها یی همچون بارش باران از آسمان ، باران و گیاهان  ، باران و احیای زمین ، باران و ذخیره سازی آب ، باران رحمت الهی ، توحید و باران ، باران و ضرب المثل و تفسیر آیاتی  که باران به اسماء مختلفی در آن به کار رفته است ، همه از مباحثی است که پیرامون آن بحث شده است . همچنین در این زمینه روایات بسیاری نیز وارد شده است


  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | شنبه 88 خرداد 30 ساعت 10:4 صبح |

     

    اعجاز قرآن : معجزه ی برهان صادق در رسالت است و هدف از آن اثبات صدق رسالت می باشد و اصطلاحاً به معنای هر امر خارق العاده ای است که غیر پیامبران و غیر رسولان از انجام آن نا توانند معجزه به گونه ای است که آدمیان عادی توان هم رتبگی و هم سخنی آن را با انبیاء ندارند .درباره ی اعجاز قرآن و و جوه آن نظرات مختلفی از قدیم و جدید مطرح بوده است و در این زمینه کتابهای فراوانی نگارش یافته است که از جنبه های مختلف به این موضوع پردا خته اند به هر حال اعجاز قرآن به هر معنایی که باشد ناتوانی دیگران در آوردن مثل آن است چنانکه خود قرآن نیز درمواردی به آن تحدی جسته است




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | شنبه 88 خرداد 30 ساعت 10:2 صبح |

     

    ایران : مفسران از نام ایران و یا نام قدیم آن فارس در تفسیر چند آیه یاد کرده اند ؛از جمله در تفسیر آیه ی 54 سوره ی مائده : ( یا ایها الذین آمنوا من یرتد منکم عن دینه فسوف یأتی الله بقومه یحبهم و یحبونه)درباره ی اینکه این قوم کیست ؟ نظرات گوناگونی ابراز شده است ، یکی از روایت می گوید : از پیا مبر اکرم درباره ی این قوم سوال شد  حضرت با دست به شانه ی سلمان فارسی زدند و فرمودند هذا و ذووه ، این مرد و قومش و سپس فرمودند اگر ایمان به ثریا باشد مردانی از فرزندان ایران به آن می رسد . از افتخارات ایران و ایرا نی این است که نخستین ترجمه ی آیات قرآن به زبان فارسی است




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | شنبه 88 خرداد 30 ساعت 10:0 صبح |

    الله در قرآن : مشهورترین و برترین نام خداوند در قرآن الله است که جامع جمیع صفات جمالیه و جلالیه و اسماءالهی است .
     الله محور تمامی رفتارهای فردی و اجتماعی یک فرد مسلمان است از این رو در قرآن کریم صدها بار به نکات ریز و درشت در رابطه با نقش خد اوند در زندگی فردی و اجتماعی و عبادی و سیاسی اشارت رفته است . وجود خداوند و توحید و هدایت او امر الهی وعده و وعید های الهی و اسماءالله الحسنی و صفات خداوند و علم الهی و امر وحکم الهی و مشیت الهی و دهها مسئله ی دیگر همه از مباحثی است که حول محور الله در قرآن کریم مطرح است .




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | شنبه 88 خرداد 30 ساعت 9:58 صبح |

     آشنایی مختصر با علامه طبا طبایی
    علامه طباطبایی در بیست و نهم ذی الحجه 1321 قمری ، مطابق با 1281 شمسی در تبریز دیده به جهـان گشود 0 تحصیـلات خود را در سن 9 سالگی ، که پدر و مادر خود را از دست داده بود شروع کرد و در مدت کوتاهی علاوه بر قـرآن به یادگیری کتابهای مختلفی از جمله بوستان و گلستان سعدی ، تاریخ معجم و منشآت امیر نظام ، ارشاد الحساب و نصاب الصبیان و……… همت گماشت و در سن 15 سالگی به فراگیری علوم عربی روی آورد او هرچند آن گونه که خود می گوید به تحصیل علاقــه نداشته بود و هر چه می خواند نمی فهمید اما یکباره عنایت خداوندی شامل حال او می شود و بساط معاشرت با غیر اهل علم را بکلی بر می چیند و در خواب و خوراک به حداقل قناعت می کند و بقیه اوقات را به مطالعه می پردازد .
     علامه بزرگوار در سال 1304 برای ادامه تحصیل عازم نجف می شوند و در 11 سال اقامت در آنجا از محضر اساتید بزرگوارو آیات عظام چون محمد حسین نائینی ، ابوالحسن اصفهانی و مخصـوصا آیت الله  قاضی طباطبایی  در اخـلاق و عــرفان و ……… غیره بهره مند می شوند .
     در سال 1314 به تبریز بازگشت و به تفسیر قرآن پرداخت و به علت ناامنی و قتل و غارت توسط حزب دمکرات آذربــایجان تصمیم گرفتند که با استناد و طلب خیر از قرآن به یک شهر علمی کوچ کنند 0 از این رو در فروردین 1325 عازم قـم شدند و در آنجا با تلاش و کوششهای فراوان در زمینه تفسیر و فلسفه به نوشتن تفسیر المیزان با آن همه جامعیت و مســـائل مختلف سیاسی اجتماعی و فرهنگی همت گماشت 0 استاد گرامی علاوه بر فلسفه با تشکیل جلسات خصــوصی با شاگردان برجسـته خودشان مانند شهید مطهری به بررسی فلسفه های غربی مخصوصا ماتریالیست پرداختند که حاصـل این جلسات تالیف کتاب ((اصول فلسفه و روش رئالیسم ))بود 0 همچنین استاد به تدریس (شرح چغمینی) در علم هیات و امور اخلاقی و تزکیه نفـس در سالهای 69-1368 قمری پرداختند و تقریرات درسی ایشان در رساله ای به نام ((لباب الالباب )) به چاب رسید0
     استاد در علوم عقلی و نقلی مجتهد و در ادبیات ادیبی زبر دست بود . به فارسی و عربی قلم می زد و در سرودن شعر طبـعی بلند داشت به علاوه استاد خطی زیبا و نیکو داشت0
     علامه از سال  42 –1341 به بعد نقش به سزایی در نهضت اسلامی ایفا نمودند و در اعــلامیه معروف اسفند 1341 امضـای ایشان رادر کنار امضای امام (ره) مشاهده می کنیم.
    تالیــــفات اســـــتاد
    1-تفسیر المیزان 2-رساله ای در مبدا و معاد3-حاشیه بر کفایت الاصول4-اصـــــول فلسفه و روش رئالیسم5-سنـــن النبی
    6- شیعه دراسلام 7-قرآن در اسلام8-نهایه الحکمه9-بدایه الحکمه 10-وحی یا شعور مرموز11-رساله ای در عشق12-اصول عقاید شیعه13-علی وفلسفه الهی14-حاشیه بر اسفار صدرالمتالهین 15-رساله ای در حکومت اسلامی16 -رســـاله ای در قوه و فعــل
    17-رساله ای در وسائط18-تعلیقه بر اصول کافی 19-حاشیه بر مکاسب شیخ انصاری 20-نظریه السیاسیه و الحــــکم فی الاسلام
    21- تعلیقه بر بعضی مجلدات بحارالانوار
     به فرموده حضرت آیه الله مکارم شیرازی رمز موفقیت یک طلبه و یا یک عالم را در سه اصل(1- نظم در کار2-استـــقامت و پشتکار
     3-اخلاص و پاکی نیت )می دانستند که این سه اصل به خوبی در  علامه طباطبا یی دیده می شد.
     سرانجام علامه پس از هشتاد سال عمر با برکت و به دنبال یک کسالت طولانی در روز یکشنبه 18 محرم الحرام سال 1402 قمری برابر با 24 آبانماه 1360 شمسی چشم از جهان فرو بست و در حرم مطهر حضرت معصومه به خاک سپرده شد 0 روانش شاد و راهش پر رهرو باد

    پایگاه شماره 3 مرکز دارالقرآن  الکریم منطقه جر قویه علیا




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | شنبه 88 خرداد 30 ساعت 9:57 صبح |
       1   2   3   4   5   >>   >

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    رمضان واحادیث مربوط به ماه رمضان
    دهه فجر انقلاب اسلامی ......
    چرا خدا به شما کمک نمی کند؟؟
    میلاد حضرت زهرا س
    شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها تسلیت باد
    هفته بسیج
    هفته بسیج گرامی باد
    روز ایثار وشهادت اصفهان
    [عناوین آرشیوشده]
    کد عکس

    اسلایدر

    خوش آمود گویی

    ابزار وبلاگ