سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دارالقران الکریم جرقویه علیا
ایمان بنده راست نباشد ، جز آنگاه که اعتماد او بدانچه در دست خداست بیش از اعتماد وى بدانچه در دست خود اوست بود . [نهج البلاغه]

زندگینامه حضرن ابوالفضل العباس(ع)

در سال 26 هجری قمری، حضرت عباس (ع) پایه عرصه گیتی نهاد. مادر گرامیش فاطمه، دخت حزام بن خالد بن ربیعه بن عامر کلبی و کنیه اش (ام البنین) بود.

چند سال پس از شهادت حضرت فاطمه (س) بود، که امیرالمومنین از برادرش عقیل، که به اصل و نسب قبایل آگاه بود، درخواست کرد زنی را از دودمانی شجاع  برای او خواستگاری کند و عقیل، فاطمه کلابیه (ام البنین) را برای آن حضرت خواستگاری کرد و ازدواج صورت گرفت.

امیرالمومنین (ع) از این بانوی گرامی، صاحب چهار پسر به نامهای عباس، عثمان، جعفر و عبدالله شد.

عباس (ع) ازبرادران دیگرش بزرگتر بود و هر چهار برادر به امام خویش، حسین (ع) وفادار بودند و در روز عاشورا در راه آن امام جان خود را نثار کردند.

ارادت قلبی ام البنین (س) به خاندان پیامبر (ص) آنقدر بود که امام حسین (ع) را از فرزندان خود بیشتر دوست می داشت؛ بطوری که وقتی به این بانوی گرامی خبر شهادت چهار فرزندش را دادند فرمود: مرا از حال حسین (ع) باخبر سازید و چون خبر شهادت امام حسین (ع) به او داده شد، فرمود رگهای قلبم گسسته شد، اولادم و هر چه زیر این آسمان کبود است، فدای امام حسین (ع).

دوران کودکی حضرت ابوالفضل العباس (ع):در روزهاى کودکى عباس، پدر گرانقدرش چون آیینه معرفت، ایمان، دانایى و کمال در مقابل او قرار داشت و گفتار الهى و رفتار آسمانى‏اش بر وى تاثیر مى‏نهاد. او از دانش و بینش على(ع) بهره مى‏برد. حضرت در باره تکامل و پویایى فرزندش فرمود: ان ولدى العباس زق العلم زقا; همانا فرزندم عباس در کودکى علم آموخت و به سان نوزاد کبوتر، که از مادرش آب و غذا مى‏گیرد، از من معارف فرا گرفت. در آغازین روزهایى که الفاظ بر زبان وى جارى شد، امام(ع) به فرزندش فرمود: بگو یک. عباس گفت: یک حضرت ادامه داد: بگو دو عباس خوددارى کرد و گفت: شرم مى‏کنم با زبانى که خدا را به یگانگى خوانده ‏ام، دو بگویم.

پرورش در آغوش امامت و دامان عصمت، شالوده ‏اى پاک و مبارک براى ایام نوجوانى و جوانى عباس فراهم کرد تا در آینده نخل بلند قامت استقامت و سنگربان حماسه و مردانگى باشد. گاه که على(ع) با نگاه بصیرت‏ آمیز خود آینده عباس را نظاره مى‏کرد، با لبختدى رضایت ‏آمیز، سرشک غم از دیدگان جارى مى‏کرد و چون همسر مهربانش از علت گریه مى‏پرسید، مى‏فرمود: دستان عباس در راه یارى حسین(ع) قطع خواهد شد.

آنگاه از مقام و عظمت پور دلبندش نزد خداوند چنین خبر مى‏داد: پروردگار متعال دو بال به او خواهد داد تا به سان عمویش جعفر بن ‏ابى‏طالب در بهشت پرواز کند. محبت پدرى گاه على(ع) را بر آن مى‏داشت تا پاره پیکرش را ببوسد ، ببوید و با آداب و اخلاق اسلامى آشنا سازد. از اینرو لحظه‏اى عباس را از خود دور نمى‏ساخت. فرزند پاکدل على(ع) در مدت 14 سال و چهل و هفت روز، که با پدر زیست، همیشه در حرب و محراب و غربت و وطن در کنار او حضور داشت.
در ایام دشوار خلافت، لحظه ‏اى از وى جدا نشد و آنگاه که در سال‏37 هجرى قمرى جنگ صفین پیش آمد، با آن که حدود دوازده سال داشت، حماسه‏اى جاوید آفرید.

                                                                      

 

                                                                ادامه مطلب...


  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | یکشنبه 90 تیر 12 ساعت 9:39 صبح |

    زندگینامه امام حسین (ع
      
    دومین فرزند برومند حضرت علی و(1) در روز سوم ماه شعبان سال چهارم هجرت فاطمه ، که درود خدا بر ایشان باد، در خانه وحی و ولایت چشم به جهان گشود.
    چون خبر ولادتش به پیامبر گرامی اسلام (ص ) رسید، به خانه حضرت علی (ع ) و فاطمه را فرمود تا کودکش را بیاورد. اسما او را در پارچه ای سپید (2) (س ) آمد و اسما پیچید و خدمت رسول اکرم (ص ) برد، آن گرامی به گوش راست او اذان و به گوش چپ (3) او اقامه گفت . به روزهای اول یا هفتمین روز ولادت با سعادتش ، امین وحی الهی ، جبرئیل ، فرود آمد و گفت : سلام خداوند بر تو باد ای رسول خدا، این نوزاد را به نام پسر کوچک هارون (شبیر) چون علی برای تو بسان هارون (5) که به عربی (حسین ) خوانده می شود نام بگذار. (4)برای  موسی بن عمران است ، جز آن که تو خاتم پیغمبران هستی .
    و به این ترتیب نام پرعظمت "حسین " از جانب پروردگار، برای دومین فرزند فاطمه (س ) انتخاب شد. به روز هفتم ولادتش ، فاطمه زهرا که سلام خداوند بر او باد، گوسفندی را برای  کشت ، و سر آن حضرت را تراشید و هم وزن موی سر او (6) فرزندش به عنوان عقیقه (7) نقره صدقه داد.
    حسین (ع ) و پیامبر (ص )
    از ولادت حسین بن علی (ع ) که در سال چهارم هجرت بود تا رحلت رسول الله (ص ) که شش سال و چند ماه بعد اتفاق افتاد، مردم از اظهار محبت و لطفی که پیامبر راستین اسلام (ص ) درباره حسین (ع ) ابراز می داشت ، به بزرگواری  و مقام شامخ پیشوای سوم آگاه شدند. سلمان فارسی می گوید: دیدم که رسول خدا (ص ) حسین (ع ) را بر زانوی  خویش نهاده او را می بوسید و می فرمود: تو بزرگوار و پسر بزرگوار و پدر بزرگوارانی ، تو امام و پسر امام و پدر امامان هستی ، تو حجت خدا و پسر حجت خدا و پدر حجتهای خدایی که نه نفرند و خاتم ایشان ، (8) قائم ایشان (امام زمان "عج ") می باشد.
    انس بن مالک روایت می کند: وقتی از پیامبر پرسیدند کدام یک از اهل بیت خود را بیشتر دوست می داری ، فرمود:

    بارها رسول گرامی حسن (ع ) و حسین (ع ) را به سینه می فشرد و (9) حسن و حسین را، (10) آنان را می بویید و می بوسید. ابوهریره که از مزدوران معاویه و از دشمنان خاندان امامت است ، در عین حال اعتراف می کند که : "رسول اکرم را دیدم که حسن و حسین را بر شانه های  خویش نشانده بود و به سوی ما می آمد، وقتی به ما رسید فرمود هر کس این دو فرزندم را دوست بدارد مرا دوست (11) داشته ، و هر که با آنان دشمنی ورزد با من دشمنی نموده است .
    عالی ترین ، صمیمی ترین و گویاترین رابطه معنوی و ملکوتی بین پیامبر و حسین را می توان در این جمله رسول گرامی  اسلام (ص ) خواند که فرمود: "حسین از من و من از (12) حسینم
    حسین (ع ) با پدر
    شش سال از عمرش با پیامبر بزرگوار سپری شد، و آن گاه که رسول خدا (ص ) چشم ازجهان فروبست و به لقای پروردگار شتافت ، مدت سی سال با پدر زیست . پدری که جز به انصاف حکم نکرد، و جز به طهارت و بندگی  نگذرانید، جز خدا ندید و جز خدا نخواست و جز خدا نیافت . پدری که در زمان حکومتش لحظه ای او را آرام نگذاشتند،همچنان که به هنگام غصب خلافتش جز به آزارش برنخاستند. در تمام این مدت ، با دل و جان از اوامر پدر اطاعت می کرد، و در چند سالی که حضرت علی (ع ) متصدی خلافت ظاهری شد، حضرت حسین (ع ) در راه پیشبرد اهداف اسلامی ، مانند یک سرباز فداکار همچون برادر بزرگوارش می کوشید، و در جنگهای  "جمل "، "صفین " و "نهروان " شرکت و به این ترتیب ، از پدرش امیرالمؤمنین (ع ) و دین خدا حمایت کرد و (13) داشت . حتی گاهی در حضور جمعیت به غاصبین خلافت اعتراض می کرد.
    در زمان حکومت عمر، امام حسین (ع ) وارد مسجد شد، خلیفه دوم را بر منبر رسول الله (ص ) مشاهده کرد که سخن می گفت . بلادرنگ از منبر بالا رفت و فریاد زد: "از منبر (14) پدرم فرود آی ....

    امام حسین (ع ) با برادر
    پس از شهادت حضرت علی (ع )، به فرموده رسول خدا (ص ) و وصیت امیرالمؤمنین (ع )مامت و رهبری شیعیان به حسن بن علی (ع )، فرزند بزرگ امیرالمؤمنین (ع )، منتقل گشت و بر همه مردم واجب و لازم آمد که به فرامین پیشوایشان امام حسن (ع ) گوش فرادارند. امام حسین (ع ) که دست پرورد وحی محمدی و ولایت علوی بود، همراه و همکار و همفکر برادرش بود. چنان که وقتی بنا بر مصالح اسلام و جامعه مسلمانان و به دستور خداوند بزرگ ، امام حسن (ع ) مجبور شد که با معاویه صلح کند و آن همه ناراحتیها را تحمل نماید، امام حسین (ع ) شریک رنجهای برادر بود و چون می دانست که این صلح به صلاح اسلام و مسلمین معاویه ، در حضور امام حسن (ع ) وامام حسین (ع ) دهان آلوده اش را به بدگویی  نسبت به امام حسن (ع ) و پدر بزرگوارشان امیرمؤمنان (ع ) گشود، امام حسین (ع ) به دفاع برخاست تا سخن در گلوی  معاویه بشکند و سزای ناهنجاریش را به کنارش بگذارد، ولی امام حسن (ع ) او را به سکوت و خاموشی فراخواند، امام حسین (ع ) پذیرا شد و به جایش بازگشت ، آن گاه امام حسن (ع ) خود به پاسخ معاویه (15) برآمد، و با بیانی رسا و کوبنده خاموشش ساخت .

                                                                                 

                                                               ادامه مطلب...


  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | یکشنبه 90 تیر 12 ساعت 9:32 صبح |

    زندگی نامه حضرت محمد(ص)            www.Asre-Rahai.Com
     
    نام: محمد بن عبد الله

    در تورات و برخى کتب آسمانى «احمد» نامیده شده است. آمنه، دختر وهب، مادر حضرت محمد (ص) پیش از نامگذارىِ فرزندش توسط عبدالمطلب به محمّد، وى را «احمد» نامیده بود.

    کنیه: ابوالقاسم و ابوابراهیم.

    القاب: رسول اللّه، نبى اللّه، مصطفى، محمود، امین، امّى، خاتم، مزّمل، مدّثر، نذیر، بشیر، مبین، کریم، نور، رحمت، نعمت، شاهد، مبشّر، منذر، مذکّر، یس، طه‏ و... .

    منصب: آخرین پیامبر الهى، بنیان‏گذار حکومت اسلامى و نخستین معصوم در دین مبین اسلام.

    تاریخ ولادت: روز جمعه، هفدهم ربیع الاول عام الفیل برابر با سال  570  میلادى (به روایت شیعه). بیشتر علماى اهل سنّت تولد آن حضرت را روز دوشنبه دوازدهم ربیع الاول آن سال دانسته‏اند.

    عام الفیل، همان سالى است که ابرهه، با چندین هزار مرد جنگى از یمن به مکه یورش آورد تا خانه خدا (کعبه) را ویران سازد و همگان را به مذهب مسیحیت وادار سازد؛ اما او و سپاهیانش در مکه با تهاجم پرندگانى به نام ابابیل مواجه شده، به هلاکت رسیدند و به اهداف شوم خویش نایل نیامدند. آنان چون سوار بر فیل بودند، آن سال به سال فیل (عام الفیل) معروف گشت.

    محل تولد: مکه معظمه، در سرزمین حجاز (عربستان سعودى کنونى).

    نسب پدرى: عبدالله بن عبدالمطلب (شیبة الحمد) بن هاشم (عمرو) بن عبدمناف بن قصّى بن کلاب بن مرّة بن کعب بن لوىّ بن غالب بن فهر بن مالک بن نضر (قریش) بن کنانة بن خزیمة بن مدرکة بن الیاس بن مضر بن نزار بن معد بن عدنان.

    از پیامبر اسلام(ص) روایت شده است که هرگاه نسب من به عدنان رسید، همان جا نگاه دارید و از آن بالاتر نروید. اما در کتاب‏هاى تاریخى، نسب آن حضرت تا حضرت آدم(ع) ثبت و ضبط شده است که فاصله بین عدنان تا حضرت اسماعیل، فرزند ابراهیم خلیل الرحمن(ع) به هفت پشت مى‏رسد.

    مادر: آمنه، دختر وهب بن عبد مناف.

                                                                                                                                                                                 

                                                                        ادامه مطلب...


  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | چهارشنبه 90 تیر 8 ساعت 5:20 عصر |

                                                                                 بسمه تعالی
     در جر یان زندگی  گاهی  برای انسان ،  اضطرار وبه اجبار فرصتهایی بوجود  می آید که همان  ویژگی  اوقات فراغت  را دارد . چنین  اوقاتی که ناخود آگاه  انسان را در فراغت  قرار می دهد . همچنان که  طلا گرانبهاترین وارزشمند ترین فلز در میان سایر فلزات است  ، عمر انسان نیز از میان سایر نعمات وبرکات جهان آفرینش  پر بهاترین موهبت خداوند است که باید حداکثر استفاده  را از آن نمود.  ضرب المثلی وجود دارد که عبارت بیگاری  بهتر از بیکاری  است  که اهمیت کار واشتغال را برای انسانها هر چند بیگاری مفید نباشد را متذکر می سازد زیرا بیگاری  وعاطل وباطل ماندن  تن به تکاسل وتنبلی دادن برای انسان به مراتب بدتر ار کار بیهوده کردن است
     حضرت  رسول اکرم  می فرماید :  سلامت نیرومندی ،فراغت ،جوانی ، نشاط وبی نیازی خود را فراموش منما ، در دنیا از آنها بهره برداری کن ومتوجه باش که از آن سرمایه های عظیم  به نفع معنویات و آخرت خود استفاده نمایی
     دراین راستا مر کز دارالقرآن الکریم  منطقه جر قویه علیا   که سیزده سال از تاسیس آن می گذرد همچون سالهای قبل با شروع تابستان جهت غنی سازی اوقات  وفراغت جوانان ونوجوانان با برنامه ریزی دقیق برای دانش آموزان منطقه ارزش قائل شده وبا دعوت از این عزیزان آنها را در شرکت در کلاسهای مورد نظر تشویق می نماید  که بحمداله جلسه افتتاحیه اوقات فراغت نود با حضور بیش از دویست نفر  برگزار گردید که در این جلسه به مناسبت شهادت امام هفتم شعیان  حضرت موسی ابن جعفر  ع وشهید دکتر بهشتی وهفتادو تن از یاران باوفای انقلاب  علاوه برقرائت قرآن، سخنرانی ومدیحه سرایی  از فضائل آقا موسی کاظم ع ودکتر بهشتی  بیان شد وتوسط دانش آموزان  مقاله وشعر ، مسابقه  در خصوص اوقات فراغت اجرا گردید وجوایزی اهدا گردید

                                                                                                    افتتاحییه 90 اوقات فراغتافتتاحییه 90 اوقات فراغت
    افتتاحییه 90 اوقات فراغتافتتاحییه 90 اوقات فراغت




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | سه شنبه 90 تیر 7 ساعت 12:50 عصر |

     بسمه تعالی
     با توکل  وعنایات  حضرت حق وآقا امام زمان عج  ومسئولین بزرگوار بخصوص جناب آقای منصوری ریاست محترم اداره آموزش وپرورش جر قویه علیا وخیرین دلسوز ومحترم دارالقرآن ،بویژه نماینده محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقـای دکتر کامران  ،اداره کل نوسازی استان اصفهان  :  دراین راستا پروژه دارالقرآن که بصورت نیمه تمام رها شده بود ،با همت این عزیزان دوباره  شروع به ساخت گردیده که لازم است از همه این عزیزان  که با مرکز دارالقران کمال  همکاری داشتند تقدیر وتشکر نمائیم  شایان ذکر است  این مرکز دعا گویی عزیزانی است که با کمک  مساعدت مالی وهمفکری در تکمیل این پروژه این مرکز را یاری نمایند
     شماره تلفن تماس 03127532535-09133289435شماره حساب سیبا 0106872506000شماره حساب مهر 243445794
        www.darghoranjarolya.parsiblog.com
    grn1717isfedu@org
    daRoghoRan@isfedu.com

    پروژه دارالقرآنپروژه دارالقرآنپروژه دارالقرآن




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | یکشنبه 90 تیر 5 ساعت 12:11 عصر |

    اسامى شهداى انفجار دفتر مرکزى حزب جمهورى اسلامى

    آیت الله دکتر سید محمد حسینى بهشتى - رئیس دیوان عالى کشور
    رحمان استکى - نماینده مردم شهر کرد
    دکتر سید محمد باقرى لواسانى - نماینده مردم تهران
    دکتر سید رضا پاک نژاد - نماینده مردم یزد
    علیرضا چراغ زاده دزفولى - نماینده مردم رامهرمز
    حجت الاسلام غلامحسین حقانى - نماینده مردم بندرعباس
    حجت الاسلام محمد على حیدرى - نماینده مردم نهاوند

    حجت الاسلام سید محمد تقى حسینى طباطبائى - نماینده مردم زابل
    عباس حیدرى - نماینده مردم بوشهر
    دکتر سید شمش الدین حسینى نائینى - نماینده مردم نائین
    سید محمد کاظم دانش - نماینده مردم شوش و اندیمشک
    على اکبر دهقان - نماینده مردم تربت جام

    دکتر عبدالحمید دیالمه - نماینده مردم مشهد
    حجت الاسلام دکتر غلامرضا دانش آشتیانى - نماینده مردم تفرش و آشتیان
    حجت الاسلام سید فخر الدین رحیمى - نماینده مردم ملاوى لرستان
    سید محمد جواد شرافت - نماینده مردم شوشتر
    میر بهزاد شهریارى - نماینده مردم رودباران
    حجت الاسلام محمد حسین صادقى - نماینده مردم درود و ازنا
    دکتر قاسم صادقى - نماینده مردم مشهد
    حجت الاسلام سید نور الله طباطبائى نژاد - نماینده مردم اردستان
    حجت الاسلام حسن طیبى - نماینده مردم اسفراین
    سیف الله عبدالکریمى - نماینده مردم لنگرود
    حجت الاسلام عبدالوهاب قاسمى - نماینده مردم سارى
    حجت الاسلام عماد الدین کریمى - نماینده مردم نوشهر
    حجت الاسلام محمد منتظرى - نماینده مردم نجف آباد
    عباسعلى ناطق نورى - نماینده مردم نور
    مهدى نصیرى لارى - نماینده مردم لارستان
    حجت الاسلام على هاشمى سنجانى - نماینده مردم اراک
    دکتر حسن عباسپور - وزیر نیرو

    دکتر محمد على فیاض بخش - وزیر مشاور و سرپرست سازمان بهزیستى کشور

    دکتر محمود قندى - وزیر پست و تلگراف و تلفن
    موسى کلانترى - وزیر راه و ترابرى
    دکتر جواد اسد الله زاده - معاون بازرگانى خارجى وزارت بازرگانى
    عباس ارشاد - معاون دفتر آموزش سازمان بهزیستى
    مهدى امین زاده - بازرگانى داخلى وزارت بازرگانى
    محمد صادق اسلامى - معاون پارلمانى و هماهنگى وزارت بازرگانى
    مهندس محمود تفویضى زواره - معاون وزارت راه و ترابرى
    دکتر هاشم جعفرى معبرى - معاون امور مالى وزارت بهدارى

    ایرج شهوارى - معاون وزارت آموزش و پرورش
    عباس شاهوى - معاون وزارت بازرگانى

    دکتر حسن عضدى - معاون وزارت فرهنگ و آموزش عالى

    على اکبر فلاح شورشانى - معاون ادارى و مالى وزارت آموزش و پرورش

    حبیب الله مهمانچى - معاون امور پارلمانى و هماهنگ وزارت کار
    غلامعلى معتمدى - معاون رفاه تعاون وزارت کار
    سید کاظم موسوى - معاون وزارت آموزش و پرورش

    حسن اجاره دار (حسنى ) - عضو شوراى مرکزى حزب جمهورى اسلامى و سردبیر نشریه عروة الوثقى

    عباس ابراهیمیان - عضو حزب جمهورى اسلامى

    حجت الاسلام على اکبر اژه اى - عضو دفتر سیاسى حزب جمهورى اسلامى

    على اصغر آقازمانى - عضو حزب جمهورى اسلامى

    محمود بالاگر - عضو حزب جمهورى اسلامى

    حسن بخشایش - عضو حزب جمهورى اسلامى

    محمد پور ولى - عضو حزب جمهورى اسلامى

    رضا ترابى - عضو حزب جمهرى اسلامى

    مهندس مهدى حاجیان مقدم - مسئول آموزش واحد مهندسین حزب جمهورى اسلامى

    محمد خوش زبان - عضو حزب جمهورى اسلامى

    على درخشان - عضو شوراى مرکزى حزب جمهورى اسلامى

    جواد سرافراز - عضو شوراى مرکزى حزب جمهورى اسلامى
    حجت الاسلام حسین سعادتى - عضو حزب جمهورى اسلامى (مسئول آموزش شهرستانها)
    حبیب الله مهدى زاده طالعى - عضو حزب جمهورى اسلامى

    سید محمد موسوى فر - عضو حزب جمهورى اسلامى
    محسن مولائى - عضو حزب جمهورى اسلامى

    جواد مالکى - عضو شوراى مرکزى حزب جمهورى اسلامى

    حجت الاسلام عبدالحسین اکبرى مازندرانى ساوى - عضو هیاءت پنچ نفره کشاورزى منطقه مازندران

    مهندس حسین اکبرى - مدیر عامل بانک کشاورزى

    مهندس هادى امینى - عضو واحد مهندسین حزب مهندسین اسلامى

    سید محمد پاک نژاد - عضو هیاءت مدیره چوب و کاغذ
    محمد رواقى - مدیر شرکت فرش ایران

     مهندس توحید رزمجومین - عضو هیاءت مدیره گروه صنعتى ملى

    على اکبر سلیمى جهرمى - دبیر کل سازمان امور ادارى و استخدامى
    جواد سرحدى - مدیر عامل سازمان تعاون مصرف شهر و روستا
    محمد حسن محمد عینى
    حبیب مالکى - فرماندار ایرانشهر

    مهندس محمد على مجیدى - مشاور عمرانى وزارت کشور




  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | شنبه 90 تیر 4 ساعت 7:21 عصر |

    شکل گیری حزب جمهوری اسلامی

    یک هفته پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جمعی از یاران صادق و لایق و وفادار امام (ره) که چهره های شناخته شده دوران طولانی مبارزه علیه طاغوت بودند و همواره با جمع همفکران درد آشنای خود تلاش سارنده ای برای ایجاد یک تشکل صددرصد اسلامی داشتند، در 30 بهمن 1357 موجودیت حزب جمهوری اسلامی را اعلام نمودند...

    فاجعه 7 تیر 

    یک روز پس از سوء قصد به جان حضرت آیت الله خامنه ای در ششم تیر ماه 1360، در ساعت 20 و 30 دقیقة شامگاه روز یکشنبه هفتم تیر ماه 1360، جلسه ای در سالن اجتماعات دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی واقع در سرچشمه تهران برگزار شد. افراد حاضر در جلسه نمایندگان مجلس، و برخی از اعضای هیات دولت و...  بودند و بحث روز درباره تورم بود، اما عده ای از اعضاء خواستند که درباره انتخابات ریاست جمهوری نیز صحبت شود. شهید بهشتی جملاتش را با این عنوان آغاز کرد: «ما بار دیگر نباید اجازه دهیم استعمارگران برای ما مهره سازی کنند و سرنوشت مردم ما را به بازی بگیرند و .....» این آخرین کلمات آن بزرگوار بود که از لبانِ حقگوی ایشان بیرون تراوید.

    ناگهان انفجاری مهیب روی داد و در کمتر از ثانیه ای، از سالن اجتماعات حزب جهموری اسلامی جز تلی از خاک، چیزی نماند. فاجعه انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی درتهران و شهادت مظلومانه هفتاد و دو تن از برجستگان و نیروهای لایق و کارآمد انقلاب و در رأس آنها شهید مظلوم آیت الله بهشتی از سوی سازمان جهنمی منافقین، عکس العمل استکبار جهانی و عوامل داخلی آنها در قبال برکناری بنی صدر خائن و حذف ضد انقلاب از صحنه سیاسی کشور توسط مسئوولین نظام اسلامی بود. عوامل این جنایت بزرگ معتقد بودند که در اثر کشتار مسئوولان عالی رتبه، اوضاع کشور بهم می ریزد و انقلاب اسلامی از بین خواهد رفت ولی به کوری چشم دشمنان، انقلاب ما پایدارتر شد و هیچگونه تزلزلی در ارکان نظام به وجود نیامد. در انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی علاوه بر آیت الله بهشتی، تعداد زیادی از وزرای کابینه و نیز نمایندگان مجلس شورای اسلامی به شهادت رسیدند. حضرت امام خمینی (ره) پس از این حادثه فرمودند: «ملت ایران در این واقعه، 72 نفر به عدد شهدای کربلا را از دست داد. بهشتی خار در چشم دشمنان اسلام بود.»

     

    پیام رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی در رابطه با فاجعه بمب گذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی ایران


     

                                                                       ادامه مطلب...


  • وقت بخیر:خواننده ی گرامی :
  • نویسنده: علیرضا صادقی حسن آبادی | شنبه 90 تیر 4 ساعت 7:20 عصر |
    <   <<   6   7   8   9   10      

    لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    رمضان واحادیث مربوط به ماه رمضان
    دهه فجر انقلاب اسلامی ......
    چرا خدا به شما کمک نمی کند؟؟
    میلاد حضرت زهرا س
    شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها تسلیت باد
    هفته بسیج
    هفته بسیج گرامی باد
    روز ایثار وشهادت اصفهان
    [عناوین آرشیوشده]
    کد عکس

    اسلایدر

    خوش آمود گویی

    ابزار وبلاگ